Buliajánló: Phazer

Kategóriák Zene

Június 28-án, pénteken a The Hive Budapest ismét elfoglalja a Dürer Kert 041-es termét. A Fade Black formáció egyik fele, Cruk fogja dominálni az estét, aki 2017 márciusában egy tűzforró bulival már letette a névjegyét nálunk.

A Fade Black egy vadiúj formáció: ez év februárjában jött ki Shyun és Cruk első közös gyermeke, a ‘See It Our Way’ EP, amely egyben egy új korszak kezdetét is jelöli. A két tehetséges, fiatal producer immáron vállvetve munkálkodik azon, hogy minél előremutatóbb és minőségibb zenék kerüljenek ki a kezeik közül. Garantált, hogy pénteken erős kiképzésben lesz részünk — ezúttal Phazer segíti a bulira hangolódást.  

“Fade Black – Unknown


Az est főszereplőinek ez az  első Fade Black-ként megjelentetett zenéje, amihez ráadásul ingyenesen hozzá lehet jutni. A vokál és a vokálszeletek nagyon összeillenek, a pergők és a dobok pedig remek összhangban vannak. Ezek váltották ki belőlem leginkább az “idegösszeroppanás-hatást”; ennél nagyobb rollerrel nehezen indíthattak volna a srácok.

Shyun & Cruk – See It Our Way


Emlékszem, éppen vezettem hazafelé munkából, amikor először hallottam. Azóta várom a gyorshajtásos csekket. Szerintem ezzel mindent elmondtam.

Nymfo & DLR – Affliction


Nemrég bukkantam csak rá erre a zenére, pedig már több mint 3 éve kint van. Valahogy mégis elkerülte a figyelmem. A zenén végigsöprő szinti  nagyon emlékeztet a Konflict The Beckoning-jére. A DLR-dobok pedig önmagukért beszélnek. Libabőrös vagyok minden egyes hallgatásnál. Remekmű két remek producertől.

Phace – Basic Memory (Mefjus Remix)


Őszinte leszek: könnybe lábadt a szemem, mikor először megláttam ezt a számcímet. Az alapmű is óriási kedvencem régebbről, Mefjus pedig messze a legnagyobb példakép számomra, amióta a ‘Far Too Close’-szal berobbant a Neosignalon. Martin óriásit alkotott ezzel az újragondolással, ráadásul először remixelt Phace-zenét. Ez is egy kihagyhatatlan darab a ‘Neosignal X’ albumról egy Cybershot vs Phazer szettben.

Proxima – Jumpy


Vannak azok a zenék, amik az első pár hallgatásra tetszenek, majd később hallani sem akarom őket. És vannak azok, amik eleinte nem nyerik el a tetszésem, majd később nagyon a szívemhez nőnek. Proxima Jumpy-ja az utóbbiak közé tartozik. Óriási futurefunk.”

Az est további fellépői: Crism, Cybershot, a Filth Company, Horns és MVRK. A megszokottan beteg vizuálért Wurk Ikona felel, míg a hangzásról a Martin Audio gondoskodik. Az early bird jegyek már el is fogytak, így ha még nincs belépőd, itt most sebesen megveheted — vagy tedd próbára a szerencséd, és szállj versenybe a páros nyereményjegyekért itt! Június 27-én este 8-ig még rád mosolyoghat Fortuna! A belépő kereken háromezer. Bee there! 🐝

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük