Buliajánló: Fre4knc @ The Hive: Fre4knc (Extended Set)

Kategóriák Buli, Zene
Fre4knc cover

2017 szeptembere után Fre4knc ismét tiszteletét teszi nálunk a The Hive Budapest meghívására. (Ez javarészt a Hive Mind csoportban közzétett közönségszavazásnak köszönhető — érdemes lesz máskor is voksolni!) Ezúttal kétórás szettel lep meg bennünket: olyan utazásra kapunk tehát meghívást, amelyet még bizonyára sokáig fogunk emlegetni.

Annyi szent, hogy 2020 is nagyszerűen fog indulni, hiszen január 10-én megkezdjük az évet ezzel a bulival. Nézzük hát, mikkel készül a mester!

“DJ Krust – Soul In Motion

Ez két bakeliten is megvan nálam. Ennyi év elteltével is baromi jól szól, a zene fölépítettsége egészen elképesztő. Őrületesen részletgazdag darab, nagy inspirációt jelentett nekem is. Ráadásul 10 perces!! Még sosem találkoztam Krusttal személyesen, de tuti zavarba fogok jönni, ha ez egyszer megtörténik. Ez a jó öreg Bristol sound, imádom!

Cause 4 Concern & Fierce – Carrier

Számomra ez az abszolút mestermunka. Szerintem ennél jobban már nem is szaladhatna. Amellett, hogy bulikban önmagában is megállja a helyét, még a DJ-palettán is jól jön. Odavagyok a vokálért 3.20-nál. A 2000-es évek elején, Matrix groningeni szettjében hallottam először: ma is tisztán emlékszem, hogy teljesen megreccsentem tőle, de az egész hely is. Nagyon megelőzte a korát ez a zene, és mindörökké klasszikus marad már.

Subwave – Deadhead

Ez minden idők egyik legelőremutatóbb “dnb” zenéje. Ha fölteszed buliban, mindenképpen hatni fog. Lesznek meglepett arcok, olyanok is, akik egyáltalán nem tudnak mit kezdeni vele, és olyanok is, akik abszolút vágják. Az igazán különleges pillanatokra tartogatom, és mindig működik. Nagyon sötét, nagyon más, tele rejtéllyel. Kész őrület, de annak idején egyébként ingyenes cuccként jött ki. Számomra Subwave az egyik legkevésbé megbecsült producer, így pláne örülök, hogy most Boppal visszatért.

Lockjaw – Optics

Jöjjön egy idei is. Tök egyszerű, egyedi, mégis energikus és ütős. Minden buliban rombol, ezt bátran mondhatom. Sokkal nagyobb figyelmet kellett volna kapnia szerintem, úgyhogy remélem, ezt most ezzel egy kicsit meg is tudom adni neki. Amikor Lockjaw kiad valamit, mindig az efféle remekművekre gerjedek. Tökre betalált, és imádnám remixelni is. #kacsintás

Future Signal – Safe House

Elképzelhető, hogy az intro és a kiállás lehetne kidolgozottabb, de az én ízlésemnek ez az egyik legnagyszerűbb dnb-grúv. Igen hatásos buligránát. A középtartomány kellően gonosz, de közben meg egyszerre finom is. A torzított cineket is imádom. Számomra ez tükrözi a dnb-t leginkább, bár egyelőre senki más szettjében nem hallottam. Meglehet, hogy én vagyok a fura. ;)”

A hazai színeket képviseli: Crism, Dub Personal, Filth Company, Horns és MVRK. Az Early Bee belépők dec 31-éig 2.500 Ft-ért elérhetőek, utána egységesen 3.000 Ft-ba kerülnek, a buli napján is. De akár meg is nyerheted január 9-én, este 8 óráig. Bee there! 🐝

The English version can be found here.

Ha tetszett, amit olvastál, bátran kattints az “Osztom” gombra, illetve ha nem szeretnél lemaradni a további érdekességekről sem, kövess a következő platformokon: FacebookInstagramTwitter és Mixcloud.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük