Buliajánló: LONGMAN_Drum&Bass a Kabinban #2

Kategóriák Zene
Szerencsére van még néhány hetünk a nyárból, így mindenképpen érdemes a szabadtéri víz-partykat választani, amíg az időjárás engedi. A Kabin kedvező adottságai egyértelműek, és szombaton, augusztus 17-én még egy kiváló bulika is okot ad arra, hogy elzarándokoljunk a Duna mellé.

Longman, a hazai drum and bass egyik ősatyja igazán nem szorul bemutatásra. (Akinek mégsem cseng ismerősen a neve, az itt olvashatja róla egy régebbi értekezésemet.) Nemigen akad a műfajnak olyan szegmense, amelyben ne tudna táncteret robbantani — ám a zenei érdeklődése messze nem csak a dnb-re korlátozódik. (Érdemes meghallgatni a metálmixeit is például!)

Szombaton azonban természetesen a lágyabb zenék lesznek fókuszban — ezekből szemezgetett néhányat hangolódás gyanánt.

Incident: Good for me

Gábor barátom hozott össze az angol Context Audiónak egy háromszámos, digitális likvid/deep megjelenést, ami szerintem nagyon jó és egységes lett. Az összes zene nagyszerűen mixelhető, és véleményem szerint mind megállják a helyüket úgy a tánctéren, ahogy a mixekben. Nekem ez a kedvencem. Grat, papa!

Total Science&FD: 3 Way

Remek albummegjelenés a Symmetryn (Break kiadója), telistele kiváló likvid és deep zenékkel. Nekem ez a favorit; Total Science még mindig tudja, mi a tuti, és nem szégyelli megmutatni!

Walk:r: Wallflower

Egy újabb erős album, bár mivel ez a 100. megjelenés volt a Spearheaden, várható volt, hogy valami különlegessel fognak előállni. Hát sikerült! 24 számos, 4 lemezes/2 cédés megjelenés, tele nagyon erős likvidekkel, még a John B-szám is tök jó 🙂 Nekem ez adja be a legjobban!

Zero T & Steo – Can’t Hide

Ez a páros már többször bizonyított nálam, és ez most sincs másképp. Zero T alapjai mindig gyönyörűen szólnak, Steo hozza a szokásos formáját, a zongoraminta pedig még szebbé teszi ezt a nyári, melankolikus darabot.

Charlie Brix: Full Circle (feat. Visages)

Gyönyörű női vokál, szépen felépített szerkezet, remek dobok és egy vastag basszus, mi kell meg? Óriási!”

Találkozzunk tehát augusztus 17-én, szombaton háromtól tízig a Kabinban. A mulatság további fellépői: Zentie, R.O.N.  és Lada. A belépés ingyenes!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük